Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania styrker salg af brugte køretøjer

Søgeord:

3. december 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den danske Scania-organisation lancerer en ny international salgsportal for brugte lastbiler, busser, trailere og andet transportmateriel i det tunge segment.

Den danske Scania-organisation lancerer en ny international salgsportal for brugte lastbiler, busser, trailere og andet transportmateriel i det tunge segment.Den nye portal giver let og hurtig adgang til flere tusinde brugte køretøjer, der er til salg i Scanias globale organisation uanset mærke.

 

Adgangen til portalen sker via smartphone, tablet og PC i såkaldt ”responsive design”, så søgeresultatet automatisk tilpasses kundens platform.

 

Salgschef Lars Klogborg, Scania i Kolding, er ansvarlig for den danske del af Scanias nye internationale salgsportal:

 

- Med den nye portal used.scania.com gør vi det meget let at finde præcis det brugte køretøj, man er på jagt efter. Kunderne får en lang række nye søgefunktioner, som gør det nemmere og hurtigere at lokalisere det perfekte brugte køretøj uden at skulle lede blandt en masse irrelevante køretøjer.

Lars Klogborg tilføjer:

 

- Kunderne kan oprette en søgeprofil, der automatisk finder de relevante køretøjer og præsenterer dem hurtigt og overskueligt på kundens eget sprog. Søgemulighederne er meget omfattende, og der kan bl.a. søges på model, årgang, opbygning, antal aksler, miljønorm, km-tal, stand o.s.v.

E-mail abonnement

Ud over at søge efter brugte køretøjer i den nye salgsportal kan kunderne også oprette et gratis e-mail abonnement og specificere, hvilken type køretøjer de er interesserede i. Derefter får kunden automatisk tilsendt tilbud med tekniske specifikationer, fotos, kontaktinformation og anden dokumentation, når et køretøj sættes til salg.

 

Scanias nye brugtportal registrerer automatisk, hvorfra kunden søger og præsenterer de lokale brugttilbud på kundens eget sprog. Det er nemt at udbrede søgningen til andre lande, men uanset hvor i verden kunden søger, præsenteres søgeresultaterne altid på kundens eget sprog.

- Med den nye portal dropper vi markedsføring af brugt transportmateriel på print. Det gælder f.eks. traditionel annoncering samt i vores eget kundeblad Scania Road Life. Den nye webportal er altid 100 pct. opdateret og tilgængelig 24/7/365, forklarer Lars Klogborg.

Tre danske brugtcentre

Ud over at markedsføre brugt materiel via used.scania.com inviterer de tre danske Scania-forhandlere interesserede til at se de brugte køretøjer på deres respektive brugtcentre.

 

Aut. Scania-forhandler Stiholt A/S i Nordjylland har samlet sine brugttilbud på sit Scania-anlæg i Aalborg, Nyscan A/S med forhandling i Hovedstadsområdet, Sydsjælland og Lolland-Falster har samlet sine brugttilbud på Scania-anlægget i Roskilde, mens Scanias egen forhandler, der dækker resten af Danmark, samler sine brugttilbud på Scania-anlægget i Kolding.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com