Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania styrket i Aarhus

Søgeord:

10. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2293 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Syv millioner kroner investeret i renovering og ombygning af lastbil- og busværksted.

Syv millioner kroner investeret i renovering og ombygning af lastbil- og busværksted.Lige som enhver Scania lastbil og bus regelmæssigt skal serviceres og vedligeholdes for at yde sit optimale, skal også Scanias værkstedsanlæg vedligeholdes og moderniseres regelmæssigt for at leve op til kundernes og medarbejdernes krav.

 

Det er baggrunden for, at Scania har puttet godt syv millioner kroner i Aarhus-anlægget, og håndværkerne har netop slået det sidste søm i efter et halvt års renovering og ombygning af det store anlæg.

 

Den massive investering ligger i forlængelse af den tilpasning af servicenetværket i Midt- og Østjylland, som Scania gennemførte sidste efterår. Det indebar flytning af forskellige aktiviteter i bl.a. Viborg og Silkeborg inkl. Motorgården til Aarhus.

Investeringerne er fordelt på både lastbil- og busværksted, opretterhal, reservedelslager samt kunde- og medarbejderfaciliteter. Anlæggets tidligere vaskehal er ombygget til en avanceret opretterbane, hvor det tidligere Motorgårdens aktiviteter nu er samlet. Den nye opretterbane er 31 meter lang og har en kapacitet på 40 tons træk. Her kan der bl.a. udføres avancerede opretningsopgaver af førerhuse, chassiser, opbygninger og på-hængskøretøjer. Motorgårdens velkendte specialer med chassistilpasninger, kranforstærkninger, akselmontering samt styretøjsudmåling, -justering og -sporing videreføres ligeledes i de nye faciliteter på Aarhus-anlægget.

Bedre forhold

På lastbilværkstedet er værkstedsgravene renoveret, og på busværkstedet er der etableret en ny værkstedsgrav samt lift. Den godt 6.000 m2 store værksteds- og lagerbygning har fået installeret nye miljøporte for at reducere energiforbruget og forbedre arbejdsmiljøet for de ca. 50 mekanikere og reservedelsmedarbejdere.

Kunderne kan desuden glæde sig over en helt nyindrettet kantine, hvor de kan nyde lidt at spise og drikke, mens deres lastbil, bus, påhængskøretøj eller opbygning får kærlig behandling på værkstederne. Også medarbejderne – herunder smed Mogens Christensen (foto) har fået markant bedre forhold med renovering af omklædningsfaciliteter samt administrations- og mødelokaler.

 

Timingen for renovering og modernisering af anlægget i Aarhus ser ud til at være helt perfekt for Scania. Samtidig med, at den store investering er gennemført, oplever Scania nemlig en markant stigning i aktivitetsniveauet. Derfor udvides medarbejderstaben i øjeblikket med flere lastbil- og busmekanikere, opbyggere samt hydraulikspecialister.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com