Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Scania til Stensved

Søgeord:

12. oktober 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

888 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Multi-fleksibel R 580’er til J. Christoffersen & Søn.

Nyscan i Vordingborg har netop leveret en meget fleksibel Scania R 580 LB8x4*4 til Jørgen Christoffersen & Søn I/S i Stensved.

 

Bilen er opbygget af NOPA/Sawo i Stokkemarke med noget af en multi-opbygning: aftagelig Hiab XP244-kran bag førerhuset, aftageligt asfaltlad med bagtip til kørsel som forvogn - evt. med kærre - samt flytbar drejeskammel til kørsel som sættevognstrækker.

 

Som det fremgår af typebetegnelsen, er bilen udrustet med tandemtræk samt hydraulisk styrbar bogieaksel bag tandembogien. Takket være fuld luftaffjedring er det nemt at afsætte asfaltladet på de indbyggede støtteben, når bilen skal køre som sættevognstrækker. Asfaltladet er produceret af JTC (Jydsk Termo Container) i Vorbasse.

 

Chaufføren kan glæde sig over et meget veludstyret CR19 sovekabineførerhus, der både byder på læderindtræk, termosideruder, automatisk klimaanlæg, ekstra oliefyr, stort navigations- og lydanlæg, integreret køleskab mv.

 

Førerhuset er fabriks-lakeret, mens resten af bilen er lakeret af BL-Lakering i Ringsted.

Det er Nyscans salgskonsulent Per Mogensen, der har stået for handlen, mens servicesælger Ronni Olsen har rådgivet omkring den fem-årige serviceaftale.

Transport Tidende på mobilen:

Download Transport Tidendes gratis app i App Store eller Google Play

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com