Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ny IT-manager/CIO Denmark

Søgeord:

30. april 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1549 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Birger Pedersen er ansat som ansvarlig for hele koncernens danske selskab.

 

DB Schenker A/S har ansat Birger Elken Pedersen, 35 , i en nyoprettet stilling som IT Manager/CIO . Birger Pedersen vil være ansvarlig for al IT hos DB Schenker i Danmark, samt for IT - support, - drift og kundevendte IT - løsninger. Opgaverne vil blive løst sammen med det eksisterende IT-team i København .

Birger Pedersen kommer fra en stilling som IT - og kvalitetschef hos den globale finansvirksomhed Eurogiro. Birger er uddannet på Niels Brock Business College som Computer Scientist og er projektcertificeret i PRINCE2. Han forventes at bibringe virksomheden såvel ledelseserfaring som masser af praktisk IT - knowhow .

- Jeg ser IT-afdelingen og mig selv som bindeleddet mellem DB Schenker og vores kunder – vi skal levere værdi til kunderne, skabe unikke løsninger til de enkelte kunder på basis af det globale IT-netværk , som DB Schenker råder over. Faktisk har varer og data lige stor værdi i dag – hvis vores kunder ikke elektronisk ved, hvor deres vare er, så har varen ingen værdi , da den reelt ikke kan sælges. Varen har kun værdi, hvis den fysisk er på hylden eller virtuelt er på skærmen , udtaler Birger Pedersen .

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com