Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Schmidt: God balance i udflytning

Søgeord:

7. oktober 2015  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1028 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Overblik over transport-udflytninger.

For nylig annoncerede regeringen planerne om udflytning af 3.900 statslige arbejdspladser til 38 forskellige byer i provinsen.

 

Udflytningerne kommer til at koste 400 mio. kr. og kaldes den største udflytning af arbejdspladser nogensinde.

 

Hvad angår statslige arbejdspladser på transportområdet, oplyser Transport- og Bygningsministeriet, at der også kommer til at ske udflytninger.

 

Trafik- og Byggestyrelsen deles op i Færdselsstyrelsen i Ribe og Trafik- og Byggestyrelsen i København. Førstnævnte er en ny styrelse, der kommer til at beskæftige 65 medarbejdere og varetage opgaver, der i dag er placeret Trafik- og Byggestyrelsen.

 

I Ringsted placeres 270 arbejdspladser under Banedanmark samt Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane med 11 beskæftigede. Banedanmark kommer desuden også til Fredericia med 40 arbejdspladser, der blandt andet skal føre tilsyn med fornyelses- og anlægsprojekter på den jyske jernbane.

Dertil kommer, at dele af Bygningsstyrelsen flytter til Skanderborg med 32 arbejdspladser, og at Taksationssekretariatet placeres i Viborg med to arbejdspladser.

 

Transport- og bygningsminister, Hans Christian Schmidt:

- Regeringen har ønsket en mere geografisk balanceret placering af de statslige arbejdspladser, og jeg synes, at der på Transport- og Bygningsministeriets område er fundet en god balance, lyder det fra ministeren i en pressemeddelelse.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com