Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Schmitz Cargobull producerer døgnet rundt

Søgeord:

10. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2292 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ordrebøgerne er fulde hos trailerproducenten Schmitz Cargobull, der har øget arbejdsstyrken for at følge med.

Ordrebøgerne er fulde hos trailerproducenten Schmitz Cargobull, der har øget arbejdsstyrken for at følge med.Den tyske trailerproducents fabrik i Vreden producerer nu omkring 1500 trailere hver måned. Produktionen foregår nu igen – efter krisen – i treholdsskift døgnet rundt, syv dage om ugen.

 

Senest er medarbejder staben øget med 150 ansatte for at følge med efterspørgslen.

 

Ifølge en pressemeddelse fra Schmitz Cargobull, så er det en støt stigende ordretilgang over de seneste måneder, der ligger bag produktionsstigningen på omkring 30 procent i forhold til sidste år. Der er blandt andet Schmitz Cargobulls deltagelse i en række transport- og logistikmesser, der har bidraget til fremgangen i en periode, hvor mange materielleverandører fortsat kæmper med efterveerne af finanskrisen.

Schmitz Cargobull producerer kun de velrennomerede box-trailere – herunder køletrailere – efter ordre. Derfor er produktionen i dag indrettet med modul-opbyggede produktionsenheder, da det giver maksimal fleksibilitet i produktionen. Det betyder angiveligt, at trailerproducenten er i stand til at levere nye kundetilpassede trailere til kunderne inden for kort tid efter ordren er modtaget.

 

Ulrich Schöpker, Schmitz Cargobull, mener det er en kombination af fabrikkens ry for produktion af kvalitets-trailere med stor pålidelighed, kombineret med Schmitz servicenetværk, der dækker hele Europa, der er årsag til det er lykkedes selskabet at trodse markedstendenserne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com