Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Se ind i fremtiden med ILT

Søgeord:

21. august 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

669 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD arrangerer studietur.

Transportbranchens innovationscenter, ILT, arbejder på højtryk med at synliggøre fremtidens muligheder samt omsætte ideer til virkelighed.

 

Lige nu planlægger ILT en studietur til DHL’s innovationscenter, som er et lysende eksempel på, at innovation i transportbranchen også er cool cash. Den finder sted 15. og 16. september.

 

Lastbilen er udendørs hele dagen, så hvorfor ikke plastre den til med solceller, hvilket blandt andet kan spare på dieselolien? Det er blot et af mange eksempler på, hvordan den nye teknologi kan bruges effektivt i transportbranchen. Men drømmene, der faktisk bliver til virkelighed, stopper ikke her. Der er masser af eksempler på, hvordan lastbilernes IT-systemer bidrager til, at vognmanden kan bruge ressourcerne mere målrettet og konstruktivt. Fremadrettet ser vi også førerløse lastbiler og droner, der flyver med pakker fra webshop til forbruger.

Alt dette og mere til vil ILT, transportbranchens innovationscenter, sætte fokus på, når turen går til Troisdorf i Tyskland, hvor DHL’s innovationscenter ligger.

 

Turen er støttet af FDE Fonden, så deltagergebyret er kun 500 kroner for både ITD-medlemmer og ikke-medlemmer. Prisen dækker alt, herunder transport, overnatning og mad. Der er et begrænset antal pladser, så det er først-til-mølle.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com