Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SF: Ministeren skal på banen

Søgeord:

1. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2253 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transportministeren må på banen. Sådan lyder det fra SFeren Karina Lorentzen fra Kolding, efter at det er kommet frem, at chauffører angiveligt presses til at indberette, at de har kørt i udlandet, selv om de har kørt herhjemme.

Transportministeren må på banen. Sådan lyder det fra SFeren Karina Lorentzen fra Kolding, efter at det er kommet frem, at chauffører angiveligt presses til at indberette, at de har kørt i udlandet, selv om de har kørt herhjemme.Det udløser et skattefrit fradrag og det benytter vognmanden så til at spare på lønnen. Taberen er dels chaufføren, der ikke får det han skal have og dels samfundskassen, der også bliver snydt.

 

Og det må stoppe, siger SFeren Karina Lorentzen til P4 Trekanten.

 

- Vi må have ministeren til at udrede, hvordan lovgrundlaget er og så se på, om vi skal have vedtaget ny lovgivning. Jeg er i hvert fald meget fortørnet over den praksis, vi har været vidne til, det må simpelthen høre op, at vognmændene presser chaufførerne til ulovligheder. Så derfor vil jeg tage kontakt til ministeren efter sommerferien, siger Karina Lorentzen

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com