Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Shell sælger ud

Søgeord:

29. marts 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1767 gange

Læses i øjeblikket af:

1

DCC Holding A/S køber store dele af Shell i Danmark.

Energiselskabet DCC Holding A/S, som bl.a. ejer salgsselskabet DCC Energi, meddeler købet af et landsdækkende netværk af 205 danske servicestationer under Shells brand.

 

Med købet accelererer DCC Holding A/S sin vækst på energimarkedet i Danmark. Opkøbet omfatter også Shells forretning for diesel- og fyringsolie til erhvervskunder, Shells kortforretning inkl. euroShell-kort og salget af flybrændstof til lokale og internationale flyselskaber i danske lufthavne.

 

Samtidig viderefører og udvikler DCC Holding A/S Shells mere end 100-årige historie i Danmark, som nu fortsætter med stærk lokal forankring og salg af højkvalitetsprodukter til danske kunder.

 

-Købet af det omfattende stationsnetværk, som vi driver videre under Shell-skallen, og Shells erhvervsforretninger udbygger markant vores forretning i Danmark. Vi bliver nu en af de førende energivirksomheder her i landet. Opkøbet afspejler vores irske moderselskabs strategi om at udbygge tilstedeværelsen på markedet for servicestationer i Europa og bygger videre på nylige opkøb af stationsnetværk i både Sverige og Frankrig, siger Christian Heise, adm. direktør i DCC Holding A/S og DCC Energi.

Aftalen er indgået med Couche-Tard og er led i det samlede salg af Shells danske forretning. DCC Holding A/S’ opkøb skal endeligt godkendes af konkurrencemyndighederne og overtagelsen forventes gennemført i 4. kvartal 2016. Frem til at overtagelsen er gennemført, vil salg af Shells kvalitetsprodukter og driften af servicestationerne fortsætte som hidtil.

 

DCC Holding A/S trådte ind på det danske energimarked i 2009 med opkøbet af dele af Shells danske forretning. I dag driver DCC Holding A/S en stor energiforretning via salgsselskabet DCC Energi, der sælger brændstof, fyringsolie, smøremidler, naturgas, el, kul og træpiller til over 60.000 kunder i Danmark. Med købet af endnu en stor del af Shell-forretningen bliver DCC Energi hovedleverandør af Shells produkter herhjemme.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com