Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ship-Log overtaget af Eimskip

Søgeord:

19. juni 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

2579 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Køber 75 procent af det danske logistikselskab.

Det islandske rederi Eimskip har købt 75 procent af det danske logistikselskab Ship-Log A/S.

 

Det fremgår af en skriftlig meddelelse fra selskaberne.

 

Ship-Log blev stiftet i 2003 af Simon Steenholt og Mads Dalsgaard og har hovedkvarter i Aarhus. Selskabet har årlige indtægter for cirka 126 mio. kr. og beskæftiger 32 medarbejdere. Ship-Logs hidtidige ledelse ejer efter Eimskips indtræden de resterende 25 af firmaet, og den vil fortsætte med at lede selskabets operationer, lyder det.

 

Gylfi Sigfússon, præsident og administrerende direktør i Eimskip:

 

- Vi er glade for at få Ship-Log som en del af Eimskip-gruppen. Selskabet vil yderligere styrke vores logistikydelser med et bredere udsnit af Eimskips services med hensyn til nye varer. Den værdifulde erfaring hos Ship-Logs ledelse og medarbejdere vil hjælpe os med yderligere at styrke vores operationer i Danmark og den globale speditionsforretning, siger Gylfi Sigfússon.

Simon Steenholt, administrerende direktør i Ship-Log, samt Mads Dalsgaard, partner i Ship-Log Group, udtaler begge i en skriftlig meddelelse:

 

- Som grundlæggere af Ship-Log er vi meget glade for at blive en del af Eimskip-gruppen, da vi mener, vi kan tilføre viden og ekspertise til gruppen. Tidligere har de to selskaber fokuseret på forskellige varegrupper, og vi forudser, at begge selskaber vil drage nytte af hinandens erfaring i forhold til bevægelsen ind på nye markeder og varegrupper. Ship-Log vil fortsætte med at fungere selvstændigt inden for Eimskip-koncernen gennem vores fragtcentraler, at servicere kunderne og sikre ”business as usual” for vores oversøiske partnere, lyder det.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com