Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Ship-Log overtaget af Eimskip

19. juni 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Køber 75 procent af det danske logistikselskab.

Det islandske rederi Eimskip har købt 75 procent af det danske logistikselskab Ship-Log A/S.

 

Det fremgår af en skriftlig meddelelse fra selskaberne.

 

Ship-Log blev stiftet i 2003 af Simon Steenholt og Mads Dalsgaard og har hovedkvarter i Aarhus. Selskabet har årlige indtægter for cirka 126 mio. kr. og beskæftiger 32 medarbejdere. Ship-Logs hidtidige ledelse ejer efter Eimskips indtræden de resterende 25 af firmaet, og den vil fortsætte med at lede selskabets operationer, lyder det.

 

Gylfi Sigfússon, præsident og administrerende direktør i Eimskip:

 

- Vi er glade for at få Ship-Log som en del af Eimskip-gruppen. Selskabet vil yderligere styrke vores logistikydelser med et bredere udsnit af Eimskips services med hensyn til nye varer. Den værdifulde erfaring hos Ship-Logs ledelse og medarbejdere vil hjælpe os med yderligere at styrke vores operationer i Danmark og den globale speditionsforretning, siger Gylfi Sigfússon.

Simon Steenholt, administrerende direktør i Ship-Log, samt Mads Dalsgaard, partner i Ship-Log Group, udtaler begge i en skriftlig meddelelse:

 

- Som grundlæggere af Ship-Log er vi meget glade for at blive en del af Eimskip-gruppen, da vi mener, vi kan tilføre viden og ekspertise til gruppen. Tidligere har de to selskaber fokuseret på forskellige varegrupper, og vi forudser, at begge selskaber vil drage nytte af hinandens erfaring i forhold til bevægelsen ind på nye markeder og varegrupper. Ship-Log vil fortsætte med at fungere selvstændigt inden for Eimskip-koncernen gennem vores fragtcentraler, at servicere kunderne og sikre ”business as usual” for vores oversøiske partnere, lyder det.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

2466 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com