Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Shipping-studerende fra WMU besøger Rederiforeningen

Søgeord:

3. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2268 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Igen i år er et hold studerende fra den internationale masteruddannelse inden for shipping, World Maritime University i Malmø, på besøg i Danmarks Rederiforening. Besøget er en del af en 2-dages inspirationstur til Danmark.

Igen i år er et hold studerende fra den internationale masteruddannelse inden for shipping, World Maritime University i Malmø, på besøg i Danmarks Rederiforening. Besøget er en del af en 2-dages inspirationstur til Danmark.På programmet i Amaliegade var mandag blandt andet en introduktion til Danmarks Rederiforening og dansk skibsfart samt oplæg om pirateri, om international lovgivning og om klima- og miljøudfordringer for branchen.

 

-I Danmarks Rederiforening er vi rigtig glade for igen i år at kunne byde et hold studerende fra WMU velkommen til et par spændende dage i København, hvor de får mulighed for at få dybere indsigt i det danske shipping-miljø, siger afdelingschef i Danmarks Rederiforening Per Winter Christensen.

Eleverne fra World Maritime University går på Ship Management- og Port Management-linjerne og får ud over indsigt i såvel de politiske som de tekniske aspekter af skibsfarten også afdækket mere specifikke, operationelle udfordringer via besøg hos D/S NORDEN og J. Lauritzen i dag.

 

-Når disse elever vender tilbage til deres respektive lande, vil de i løbet af få år sandsynligvis få ledende stillinger i deres offentlige administrationer. I en sådan position er det godt, at de er bekendt med, hvad danske rederier står for, siger Per Winther Christensen.

 

World Maritime University, der ligger i Malmø, blev grundlagt af FN’s internationale søfartsorganisation, IMO, i 1983.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com