Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sikker parkering til lastbiler

Søgeord:

27. oktober 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

605 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Fra NLA's ugebrev fra Bruxelles:

Begrebet sikker parkering er ved at få stadig større vigtighed i Bruxelles. Kommissionens forslag om at forbyde den ugentlige hvile i kabinen, og retningslinjerne for TEN-T (det transeuropæiske netværk), der fastslår, at der skal være sikker parkering hver 100 km på kernenettet i Europa, satte spørgsmålet om sikre parkeringspladser øverst på dagsordenen.

 

På den årlige konference for Den Europæiske Sikkerhedsorganisation den 19. oktober bekræftede Europa-Kommissionen deres støtte til parkeringsoperatører for at skabe sikker parkering for lastbiler i hele Europa.

 

Betydningen af, at transportoperatører og bilister kan finde parkeringspladser og kan aflæsse sikkert er nøglen til et velfungerende indre marked, færdselssikkerhed og det sociale aspekt, hvilket giver chaufføren mulighed for at tage en reel hvile og ikke brug sin hviletid for at beskytte lasten. Konferencen fremhævede også forskellige sikkerhedsteknologier såsom ansigts- og nummerpladegenkendelse for at gøre driften af sikker parkering mere omkostningseffektiv.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com