Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Silkeborg-motorvej åbner i september

Søgeord:

10. maj 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

980 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Kronprins Frederik deltager i festlighederne.

Danmarks Største Vejfest får kongelig deltagelse, når Kronprins Frederik åbner Silkeborgmotorvejen den 11. september 2016.  

 

Direktør i Vejdirektoratet, Jens Holmboe, glæder sig over Kronprinsens tilstedeværelse ved den kommende åbning:  

 

-Vi er meget stolte og beærede over Kronprinsens tilsagn om at åbne Silkeborgmotorvejen. Vi har bygget en fantastisk motorvej, der bliver til stor gavn for Silkeborg, for mobiliteten på tværs af Jylland og for hele landet. Sammen med Silkeborg Kommune og DGI har vi planlagt en fest ud over det sædvanlige og med Kronprinsens deltagelse, så jeg er helt sikker på, at Danmarks Største Vejfest bliver en fest, borgerne i Østjylland sent vil glemme, siger han.  

 

Silkeborgmotorvejen giver alle trafikanter en tidsbesparelse på gennemsnitligt 12 minutter på turen mellem Funder og Låsby - og i myldretiden mere.

Når motorvejen kommer, vil trafikken på næsten alle veje i Silkeborg by - og på mange veje i hele området mellem Funder og Låsby - blive væsentlig mindre. Når de meget trafikerede veje aflastes, stiger sikkerhedsniveauet for alle trafikanter. Men ud over at give tidsbesparelsen og de lokale trafikforbedringer fuldender Silkeborgmotorvejen også den samlede motorvejsstrækning mellem Herning og Aarhus. 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com