Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sisu viste specialkøretøjer

Søgeord:

11. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

To finske Sisu lastvogne blev vist på den internationale Elmia Wood udstilling, der blev afholdt i Jönköping.

To finske Sisu lastvogne blev vist på den internationale Elmia Wood udstilling, der blev afholdt i Jönköping.En Sisu Polar 6x4 bygget op med en flishugger og en Sisu 6x4 tømmerlastvogn blev vist frem.

 

Flishugger-lastbilen er et godt eksempel på Sisus kundespecifikke design. Lastvognen er fra begyndelsen fremstillet med den endelige anvendelse i tankerne. Chassiset er let forstærket til flishuggeren, ligesom det hydrauliske udstyr og el-systemet til flishuggeren er integreret fra starten. Der er blevet taget hensyn til alt flishuggerudstyret lige fra designfasen.

 

Derfor har det heller ikke været nødvendigt med ekstra forstærkninger af lastbilchassiset, ligesom det heller ikke har været nødvendigt at demontere eller montere rør og lave andre modifikationer. Sisus kundespecifikke lastbildesign gør dermed flishuggeren omkostningseffektiv på såvel montage som effektiv tid. Blandt fordelene er også højere holdbarhed på komponenter samt en højere servicevenlighed.

På ElmiaWood udstillingen blev flishugger-lastbilen præsenteret ved en live-demonstration af den mobile og effektive flishugger.

 

Flishuggerchassiset er udstyret med en V8 motor, der har en maksimal effekt på 600 hk, og transmissionen er en traditionel EatonFuller gearkasse. Motoren genererer også kraften til flishuggeranlægget.

 

Sisu tømmerlastvognen, som også var på udstillingen, er en 6x2 version, som ligeledes er udstyret med en V8 motor med en topeffekt på 600 hk samt en EatonFuller gearkasse. Chassiset er bygget op med Kesla nyeste skovkran af typen 2112ZT.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com