Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SKAD indgår aftale med Transport 2015

Søgeord:

18. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

SKAD, der repræsenterer de danske køretøjsopbyggere, har indgået aftale med Messecenter Herning om vilkår for foreningens medlemmer i forbindelse med Transport 2015, ligesom SKAD selv deltager med en stand på udstillingen for at være til rådighed for medlemmerne, hvis de får brug behov for assistance.

SKAD, der repræsenterer de danske køretøjsopbyggere, har indgået aftale med Messecenter Herning om vilkår for foreningens medlemmer i forbindelse med Transport 2015, ligesom SKAD selv deltager med en stand på udstillingen for at være til rådighed for medlemmerne, hvis de får brug behov for assistance.Samarbejdet skal også styrke relationerne i branchen og skabe dynamik og et grundlag for en bedre forståelse af branchens egenskaber.

 

MCH har ligeledes udpeget direktør Ing. Thomas Krebs fra SKAD som dommer i konkurrencen om Årets Specialopbygning.

 

Det er ydermere aftalt, at SKAD afholder et seminar på udstillingen omkring opbygning og de udfordringer, de danske opbygger står overfor. Emner som EU direktivet 2007/46, kvalitetsstyring, effektivisering og ledelse, samt forhold på synsområdet, vil blive fremlagt på seminaret.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com