Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Skagen Havn og Per Aarsleff: Kontrakt om havneudvidelse

Søgeord:

24. oktober 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2292 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skagen Havn har netop indgået en kontrakt med det danske entreprenørfirma Per Aarsleff A/S om udførelse af den kommende havneudvidelse.

Skagen Havn har netop indgået en kontrakt med det danske entreprenørfirma Per Aarsleff A/S om udførelse af den kommende havneudvidelse.Udvidelsen af havnen danner grundlag for vækst i Skagen, ikke mindst for den maritime sektor. Kontrakten har en entreprisesum på 226 millioner kroner.

 

Udvidelsen betyder, at der etableres et stort nyt yderbassin med ny indsejling og 600 meter ny kaj. Den nye infrastruktur og de nye havnefaciliteter giver dermed mulighed for, at Skagen Havn får besøg af væsentligt større skibe, end det er muligt i dag.

 

Havnedirektør Willy Bent Hansen glæder sig over, at kontrakten er kommet på plads efter en EU-prækvalificering og licitation.

 

- Det er et resultat af et langsigtet og strategisk arbejde på at udvikle nye forretningsområder, der vil skabe vækst og samtidig supplere havnens kerneområde i fiskeriet. Skagen Havn har gennem adskillige år arbejdet med at udvikle havnen og derigennem skabe forudsætninger for, at nye forretningsområder kan opdyrkes, siger han.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com