Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SKAT lukker ikke toldsystem ned

Søgeord:

5. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2323 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det var planlagt fra SKATs side, at deres IT-systemer grundet opdatering/ændringer i systemerne, skulle lukkes helt ned Grundlovsdag.

Det var planlagt fra SKATs side, at deres IT-systemer grundet opdatering/ændringer i systemerne, skulle lukkes helt ned Grundlovsdag.En fuldstændig nedlukning af disse systemer ville få uoverskuelige konsekvenser for aktørerne i transportsektoren og for dansk erhvervsliv generelt, da forsyningskæderne på mange områder, ville bliv sat helt i stå.

 

Danske Speditørers Fagudvalg Told og sekretariatet i Danske Speditører har derfor arbejdet målrettet på, at SKATs systemer ikke skulle lukkes helt ned den 5. juni 2014.

 

Danske Speditører har i den forbindelse været i tæt dialog med SKAT og denne dialog er nu resulteret i, at SKAT ikke vil foretage fuldstændig nedlukning af systemerne, da man fra SKATs side har anerkendt de mange synspunkter, som Danske Speditører har sendt til ledelsen i SKAT.

Resultatet er derfor blevet, at SKAT først foretager sin nedlukning af systemerne i tidsrummet kl 12.00 – 19.00 den 5. juni 2014.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com