Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

SKAT præciserer regler

Søgeord:

18. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2267 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Speditører har modtaget følgende meddelelse fra SKAT:

Danske Speditører har modtaget følgende meddelelse fra SKAT:-Vi kan til din orientering oplyse, at vi i dag har haft et møde med DIKO, FedEx samt DHL om anvendelsen af Manifestsystemet. Vi har fastlagt følgende fremadrettede angivelses- og kontrolprocedure:

 

-Anvendelsen af manifestsystemet er obligatorisk for alle typer af gods som ankommer med fly - og som ikke er i fri omsætning/frit forbrug. Angivelsespligten gælder således også for gods/godsposter som af afsenderen er påført oplysninger om, at vareforsendelsen har ringe værdi. Angivelse af sådanne forsendelser i manifestsystemet sker efter regelsættet herfor - og ved anvendelse af de særlige koder.

 

SKATs kontrol med disse forsendelser vil blive tilrettelagt og gennemført med afsæt i det flymanifest som har ledsaget forsendelserne. Det betyder, at selskabet vil blive kontaktet( mail eller telefonisk) af SKAT med henblik på, at de(t) omhandlede manifest indleveres ( i papirform eller elektronisk) til SKAT som herefter vil tilrettelægge kontrolhandlingerne i forbindelse med ankomsten af godset.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com