Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Skattekroner til digitaliseret transport

Søgeord:

27. februar 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1270 gange

Læses i øjeblikket af:

1

2 millioner til nyt partnerskab for digitalisering i transportbranchen.

 

Nyt politisk forlig på Christiansborg afsætter to millioner kroner til en pulje, der blandt andet skal anvendes til at oprette et et partnerskab om digitalisering inden for transportområdet.

Initiativet hilses velkommen i DI Transport, der forventer at indgå i partnerskabet.

 

- Der er ingen tvivl om, at digitaliseringen og brug af IT allerede i dag er en væsentlig konkurrenceparameter for især de større logistikvirksomheder i Danmark og flere af dem tilbyder integrerede IT-løsning for deres kunder. Men vi ser et stort potentiale for at øge produktiviteten i de mindre og mellemstore transportvirksomheder gennem øget brug af IT, siger chefkonsulent i DI Transport Rune Noack.

 

Puljen er en del af et bred politisk forlig om en vækstplan, der skal fremskynde digitaliseringen af Danmark. Bag aftalen står regeringspartierne Socialdemokraterne, Det radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, Liberal Alliance, Socialistisk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti.

Forliget skal blandt andet sikre bedre internetforbindelser og flere mobilmaster med hurtige dataforbindelser i yderområder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com