Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Skibsblokke til OCEA

Søgeord:

20. august 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

173 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Blue Water Marseille skruer op for projektlogistikken.

 

Med et øget fokus på projektlogistik har Blue Water Marseille for nylig afsluttet to afskibninger for franske OCEA, og udviklingsmulighederne for markedet er store, vurderer Blue Water.

 

I årtier har Blue Water været involveret i global projektlogistik og heavy-lift-opgaver, men i Marseille har man intensiveret fokus på området, siger Lionel Guilbaud, kontoransvarlig for Blue Water Marseille:

 

- En del af kulturen i Blue Water er konstant at søge nye muligheder. Vi oplever, at der inden for denne niche i transportindustrien har været - og til stadighed er - stor udvikling. Som en fleksibel organisation har vi draget fordel af markedsforholdene og har i dag akkumuleret dybdegående kendskab til og erfaringer med projektlogistik og heavy lift, siger Lionel Guilbaud.

De seneste projekter inkluderede to afskibninger. Blue Water var ansvarlig for stuveplan, lastning fastgørelse og søfragt af skibsblokke, som skulle til OCEA’s værft og for levering af samme service i forbindelse med transport af patruljebåde til Filippinerne. I juli og september/oktober forventes yderligere tre transporter af patruljebåde, lyder det fra selskabet.

 

- Potentialet inden for denne slags opgaver vil være stort i de kommende år. Så vi fortsætter med at fokusere på at levere de bedste logistikløsninger til vores kunder, siger Lionel Guilbaud. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com