Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Skibsfarten skabte København

Søgeord:

28. august 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

493 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rederiernes aftryk på København belyses.

September måned står i historiefortællingens tegn, når Golden Days festivalen fejrer 850-året for København. Som led i festivalen sættes der fokus på erhvervslivets rolle i hovedstadens udvikling.

 

Her er handelsmændene, rederierne og søfarten ikke til at komme uden om, da København netop er opkaldt efter Købmændenes Havn, siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.

 

- Med havnen som byens omdrejningspunkt har søfarten været hovedstadens kilde til rigdom og nye ideer. Vores handelsflåde har i alle tider udvidet danskernes udsyn og været motor for vækst og velstand ved at bringe dansk erhvervsliv tættere på resten af verden. Det skal vi nogle gange minde hinanden om i en ellers travl hverdag, hvilket Golden Days giver mulighed for, siger Anne H. Steffensen.

Levende historie

På denne baggrund inviterer Danske Rederier til levende erhvervs- og søfartshistorie den 13. september. Tre historikere med en stor viden om søfarten og erhvervslivets historie fortæller, når der sættes fokus på de aftryk, som tre redere har sat på Københavns kulturhistorie og dansk erhvervslivs udvikling.

 

Kom og hør historiker ved Mærsk, Henning Morgen, om A.P. Møller og Mærsk, lektor og studieleder ved CBS Maritime, Martin Jes Iversen, om H.N. Andersen og ØK, og museumsinspektør, Thorbjørn Thaarup, om C.F. Tietgen og DFDS.

Tilmelding krævet

Tilmeld dig arrangementet den 13. september kl. 17-19 i Danske Rederiers hus. Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først-til-mølle princippet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk