Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Skibsredere ønsker bedre beskyttelse

Søgeord:

23. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2291 gange

Læses i øjeblikket af:

1

De europæiske skibsredere opfordrer Europaparlamentet og Ministerrådet til at godkende en fælles bekendtgørelse fra EU-Kommissionen/European External Action Service, der opstiller nogle globale retningslinjer for at højne den maritime sikkerhed.

De europæiske skibsredere opfordrer Europaparlamentet og Ministerrådet til at godkende en fælles bekendtgørelse fra EU-Kommissionen/European External Action Service, der opstiller nogle globale retningslinjer for at højne den maritime sikkerhed.-I kampen mod somaliske pirater har EU ydet uvurderlig assistance gennem flådemissionen Atalanta. På trods af det faktum, at piratangrebene ud for Somalias kyst er væsentligt reduceret, kan situationen hurtigt vendes. Vi opfordrer derfor EU til at opretholde sin nuværende flådetilstedeværelse i området og fortsætte det glimrende arbejde, man har gjort indtil nu, siger Patrick Verhoeven, generalsekretær for de europæiske skibsrederes organisation ECSA i følge maritimedanmark.

 

ECSA er af den opfattelse, at første skridt i udryddelsen af pirateri i Guineabugten er etablering af en sikker og pålidelig rapporteringsmekanisme, da det i dag stadig er umuligt at sætte tal på angrebene.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com