Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Skifte i PostNord

Søgeord:

3. januar 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

939 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Andreas Falkenmark forlader koncernledelsen.

Andreas Falkenmark vil senest i august 2017 forlade posten som chef for PostNords forretningsområde Communication Services og som medlem i PostNords koncernledelse, Group Executive Team.

 

Den hurtige digitalisering tydeliggør behovet for at sætte yderligere fokus på PostNords digitale kommunikationsforretning og intensivere udviklingen af koncernens digitale tjenestetilbud. Det er således også det rette tidspunkt at gennemføre et skifte i ledelsen for forretningsområdet.

 

- Andreas har med succes i mere end 11 år ledet arbejdet i brevforretningen og har gjort en enestående indsats i koncernen. Vi er helt enige om, at det er det rette tidspunkt at skifte forretningsområdechef, og jeg er meget glad for den åbenhed, Andreas Falkenmark viser i forhold til at bidrage til en ansvarlig genbesættelse af posten, siger koncernchef Håkan Ericsson.

Processen med at finde en efterfølger er igangsat.

 

Andreas Falkenmark blev ansat i Posten AB i 2005 som chef for den daværende Markeds- og salgsdivision og blev i forbindelse med omorganiseringen i 2007 administrerende direktør for Posten Meddelande AB. Fra etableringen af PostNord i 2009 frem til 2014 var han chef for forretningsområdet Meddelande Sverige. I forbindelse med indførelsen af den nuværende matrixorganisation var Andreas chef for forretningsområdet Mail & Communication og fra 2015 chef for forretningsområdet Communication Services, som blev dannet af forretningsområdet og Strålfors' tjenesteudviklingsaktiviteter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com