Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Skifter vinder servicepris

Søgeord:

1. marts 2016  |  

Læst i alt:

4085 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Hæder til Padborg.

Skifter Lastbil i Padborg vinder Volvo Action Service prisen 2015.

 

Volvo Trucks uddeler hvert år en Volvo Action Service pris til den forhandlerfilial i Danmark, der opnår den højeste score i arbejdet med Volvo Action Service - og prisen for 2015 er netop uddelt til Skifter Lastbil i Padborg.

 

Til grund for kåringen ligger blandt andet:

Antallet af VAS-sager, den gennemsnitlige reaktionstid, kvaliteten af tilbagemeldinger både undervejs i forløbet og efter endt arbejde, samt kvaliteten af det udførte arbejde.

Break down assistance 24-7

Volvo Action Service er Volvos break down assistance, hvor alle Volvo-kunder kan få hjælp over hele Europa 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen på både den trækkende enhed, dæk, opbygning og påhængsvogn.

 

- Holdet fra Skifter Lastbil i Padborg har igennem hele året udvist en konsekvent stor kvalitet i deres arbejde med at yde hurtig assistance i deres område, og det er derfor en stor glæde at kunne give denne anerkendelse for deres store indsats udtaler Jan Scheel, Quality & Workshop Support Manager hos Volvo Group Trucks Danmark.

 

For at belønne holdet og øge mekanikernes kompetencer yderligere inden for Volvo Action Service, ser de frem til en studietur til VAS-centeret i Gent, Belgien.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com