Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Skiløber bliver lufthavnschef

Søgeord:

4. januar 2018  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

332 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Tupaarnaq Kreutzmann Kleist ny chef i Narsarsuaq.

Mittarfeqarfiit, Grønlands Lufthavne, har ansat Tupaarnaq Kreutzmann Kleist som ny lufthavnschef i Narsarsuaq. Dermed får hun også ansvaret for de tre heliporte i Nanortalik, Narsaq og Qaqortog samt syv helistop i syd.

 

Tupaarnaq Kreutzmann Kleist startede som flyvepladsleder i sommeren 2017 og blev senere ansat som konstitueret lufthavnschef.

 

- Jeg er meget beæret over den tillid, der er blevet vist mig. Jeg har jo kun været i virksomheden i ganske få måneder og derfor siger jeg tak til ledelsen for, at man har valgt at tro på mig og mine kvalifikationer, siger Tupaarnaq Kreutzmann Kleist.

 

På det sportslige plan har hun desuden en spændende fortid bag sig. Blandt andet er hun den eneste kvindelige grønlandske alpinist, der har været udtaget til OL, og hun har desuden vundet bronze i alpin ski for juniorer i Slovenien.

For Marie Fleischer, administrerende direktør i Mittarfeqarfiit, var valget af Tupaarnaq Kreutzmann Kleist naturligt.

 

- Tupaarnaq Kreutzmann Kleist har på kort tid vist sig at være en glimrende ung leder. Som fungerende lufthavnschef har hun løst alle opgaver til fuld tilfredshed og derfor var det et naturlig valg, at hun skulle have muligheden for at påtage sig ansvaret som lufthavnschef i Narsarsuaq, siger Marie Fleischer.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com