Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Skoleelever bliver redere

Søgeord:

16. maj 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

683 gange

Læses i øjeblikket af:

1

20 skoler kæmper om at blive det mest succesfulde rederi.

2.300 elever fordelt på 43 forskellige klasser har i løbet af skoleåret spillet Det Blå Danmarks brætspil ’Seven Seas’. Spillet handler om at drive det mest succesfulde rederi og er udviklet for at oplyse elever i 8. og 9. klasse om de mange uddannelses- og karrieremuligheder, som den maritime branche rummer.

 

20 klasser har kvalificeret sig til den landsdækkende finale, der afholdes i Danmarks Rederiforening i dag, hvor vinderen tager et bordfodbold med hjem til skolen. Det er første gang, der afholdes finale, da Seven Seas er så nyt, at det ind til videre kun er blevet spillet i skoleåret 2016/2017.

 

-Vi glæder os til at få en rigtig god dag i selskab med en masse glade elever. Spillet har generelt overgået alle vores forventninger. Der har været en overvældende interesse i at få besøg af os, så vi har allerede lange ventelister til den kommende sæson, der starter op til september. Spillet er så rummeligt, at det favner alle elever i klassen. Eleverne træder i karakter og viser nye sider af sig selv, og det bidrager til et samarbejde eleverne imellem, der er helt unikt, siger Anne Bay Riisager, kampagneleder i World Careers.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com