Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Slamsugerproducent i finalen

Søgeord:

26. september 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Lige nu kæmpes der om, hvilken virksomhed der skal løbe med årets Fighter Pokal og en præmie på 100.000 kr. til et arrangement for alle medarbejdere.

Lige nu kæmpes der om, hvilken virksomhed der skal løbe med årets Fighter Pokal og en præmie på 100.000 kr. til et arrangement for alle medarbejdere.Prisen overrækkes af energiselskabet OK. Med i kampen er slamsugerproducenten J. Hvidtved Larsen fra Silkeborg.

 

Fighter Pokalen er en pris, der hylder de små og mellemstore virksomheder i Danmark, som hver dag kæmper for at få Danmark ud af krisen.

 

Over 150 virksomheder har indsendt netop deres fighterhistorie, og et dommerpanel har nu sendt tre videre i finalen. Frem til 7. oktober kan alle stemme på netop deres favorit på: www.fighterpokalen.dk.

 

Krisen i Silkeborg-virksomheden startede, da to af Hvidtved Larsens større kunder gik konkurs, og de finansielle markeder kollapsede.

-

 

Alle ingredienserne til den perfekte storm var til stede, fortæller adm. direktør Brian Stage.

 

-I stedet for kun at tænke på, hvor vi kunne spare, satte vi yderligere fokus på innovation og udvikling– samtidigt med, at vi skar kraftigt i de faste udgifter.

 

-På blot seks måneder lykkedes det os at udvikle og producere et prisbilligt alternativ til vores RECycler, som er en slamsuger, der genanvender vand fra kloakken til spuling. Den blev udviklet i tæt samarbejde mellem kunder, sælgere, produktionsmedarbejdere og ingeniører. Ja, alt kom i spil, fortæller han.

 

Og siden da har virksomheden arbejdet målrettet med optimering af forskellige produkter indenfor området og hele tiden udvikle på nye idéer.

I 2011 begyndte virksomheden allerede at se en positiv effekt af en ihærdig indsats, og medarbejdernes glæde og stolthed over deres arbejdsplads gør slamsugning mere interessant, end de fleste måske forestiller sig.

 

-Vi havde flere fyringsrunder, og det var selvfølgelig svært for medarbejderne at sige farvel til gode kolleger, og samtidig var de selvfølgelig også usikre på deres egen situation. Det var rigtig, rigtig hårdt, fortæller Brian Stage.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com