Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sløje tal i Karup

Søgeord:

7. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Trafiktal for april, maj, juni og juli i år i Karup Lufthavn viser, at lufthavnen fortsat har svært ved at komme ud af den nedadgående spiral, som lufthavnen røg ind i efter Cimbers Sterlings konkurs i maj sidste år.

Trafiktal for april, maj, juni og juli i år i Karup Lufthavn viser, at lufthavnen fortsat har svært ved at komme ud af den nedadgående spiral, som lufthavnen røg ind i efter Cimbers Sterlings konkurs i maj sidste år.Selvom Norwegian få dage efter konkursen overtog ruten til København, så har den nye operatørs langt færre flyvninger betydet, at passagererne i stor stil fortsat vender den vestjyske lufthavn ryggen.

 

Af de fire måneder så det værst ud i juli. Således rejste 22,5 procent færre passagerer til og fra Karup i juli i år sammenlignet med samme måned sidste år. I juni var faldet på omkring 17 procent og i april faldt trafikken med 11 procent sammenlignet med året før. Kun i maj måned kunne lufthavnen notere en passagerfremgang på 4,2 procent. Men den kan til dels forklares med, at der i maj 2012 var en pause i flyvningerne til København på næsten fire døgn fra Cimber Sterling gik konkurs torsdag den 3. maj om morgenen, og til Norwegian startede søndag aften.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com