Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Langsommere sejlads nødvendigt i Asien

Søgeord:

20. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2256 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Det intra-asiatiske fragtmarked er under hårdt pres, og den tocifrede vækstrate blev i 2013 afløst af en vækst på kun fem procent.

Det intra-asiatiske fragtmarked er under hårdt pres, og den tocifrede vækstrate blev i 2013 afløst af en vækst på kun fem procent.Noget må gøres, mener det Maersk Line-ejede MCC, der foreslår slow steaming som et middel til at få omkostningerne ned.

 

-Der bliver nødt til at ske noget, for det kan simpelthen ikke betale sig for os at sejle så hurtigt, som vi gør nu. Inden rederier begynder at dreje nøgle om, bliver vi som branche nødt til at se på, om vi kan sejle langsommere, siger Tim Wickman, adm. direktør for MCC ifølge Børsen til Ritzau Finans.

 

Det er ikke længe siden, at MCC, der er Maersk Lines datterselskab på det intra-asiatiske marked, indgik en aftale med det japanske rederi NYK Line om at samarbejde på en række ruter, der forbinder havne i Japan, Sydkina og Thailand. Den nye service, der starter 22. marts, vil give dobbelte afgange fra flere havne, hurtigere transittid mellem Japan og Thailand og flere tjenester fra Japan til Hong Kong.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com