Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

snebroer.dk - sikrere vintertip

Søgeord:

8. januar 2016  |  

Læst i alt:

1795 gange

Læses i øjeblikket af:

1

BAR Transport og Engros tipper om nærmeste snebro.

På hjemmesiden snebroer.dk – der drives af Branchearbejdsmiljørådet for Transport og Engros - kan vognmænd og chauffører finde den nærmeste offentligt tilgængelige snebro.

 

Otte broer

Aktuelt er der tilmeldt otte snebroer til hjemmesiden, broer der giver vognmænd og chauffører mere sikker adgang til at feje deres biler, trailere og anhængere fri for sne og is, så dette ikke rammer øvrige trafikanter på vejene.

Brancheorganisationen ITD håber, at endnu flere private som andre aktører tilmelder deres snebro direkte på hjemmesiden for at højne branchens sikkerhed i løbet af vintermånederne.

 

På hjemmesiden kan sidens gæster også downloade et faktaark, der fortæller om de relevante regler i forbindelse med snevejr og hensynet til trafikanter og arbejdsmiljø.

Paragraf 82, styk 3

Færdselslovens paragraf 82, styk 3, foreskriver således, at ”gods skal være anbragt, således at det ikke kan frembyde fare for personer eller medføre skade på ejendom. Det må endvidere ikke kunne slæbe eller falde af på vejbanen, forårsage forstyrrende støvdannelse eller lignende ulempe, vanskeliggøre færdslen eller volde unødig støj”.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com