Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Søfartens Ledere bliver en del af Lederne

Søgeord:

25. januar 2018  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

1390 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bevarer dog branche-selvstændighed, lyder det.

 

Hvis alt går som planlagt, bliver Søfartens Ledere med virkning fra 1. juli en del af fagorganisationen for ledere og særligt betroede medarbejdere Lederne.

 

Det skriver Søfartens Ledere i en skriftlig meddelelse.

 

Bredere medlemsservice

Ifølge Bjarne Cæsar Jensen, formand for Søfartens Ledere, har organisationens bestyrelse enstemmigt besluttet skiftet:

 

- Sammenlægningen fremtidssikrer varetagelsen af medlemmernes interesser, giver adgang til bedre og bredere medlemsservice og frigiver ressourcer til at opruste sekretariatets maritime faglighed. Vi glæder os meget til samarbejdet med Lederne og til at kunne tilbyde vores medlemmer en endnu bredere vifte af medlemstilbud og et endnu stærkere fagligt fællesskab for maritime ledere og specialister både til søs og i land, siger Bjarne Cæsar Jensen.

Bevarer selvstændighed

Svend Askær, formand for Lederne, siger, at Søfartens Ledere vil beholde organisationens branchemæssige selvstændighed:

 

- Jeg er stærkt tilfreds med, at vi har fundet frem til en model, hvor Søfartens Ledere bevarer sin branchemæssige selvstændighed, mens organisationens medlemmer samtidig får glæde af den omfattende medlemsservice, som vi i Lederne kan tilbyde. For Lederne giver samarbejdet med Søfartens Ledere os kompetencer på et nyt og vældigt interessant område, og aftalen sikrer os vækst i vores i forvejen voksende medlemstal. Samtidig ser jeg aftalen mellem Lederne og Søfartens Ledere som en model, man sagtens kan forestille sig kopieret i forhold til andre mindre lederorganisationer, der skulle have lyst til at blive en del af familien, siger Svend Askær.

I Lederne har hovedbestyrelsen på sit møde den 13. januar 2018 foreløbigt godkendt fusionsplanerne. Den endelige godkendelse forventes at ske på Ledernes generalforsamling lørdag den 26. maj 2018, lyder det.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk