Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sømand i nyt job

Søgeord:

27. oktober 2015  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

619 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Søren Enemark ny i Danmarks Rederiforening.

Danmarks Rederiforening har styrket organisationen med Søren Enemark, som de seneste 12 år har været ansat i Søfartsstyrelsen.

 

Søren Enemark er ansat i afdelingen Sikkerhed, Sundhed, Miljø og Innovation pr. 1. oktober og kommer blandt andet til at beskæftige sig med tekniske rammebetingelser, herunder arbejdsmiljøforhold om bord på skibe og bemandingsmæssige vilkår i forhold til særligt offshore-industrien.

 

-Med Søren Enemark får vi en yderst kompetent og erfaren tilføjelse til foreningen, og vi får styrket vores fokus på teknisk lovgivning i forhold til EU og FN’s søfartsorganisation, IMO, siger underdirektør i Danmarks Rederiforening, Maria Bruun Skipper.

 

Søren Enemark har – og har altid haft – en tæt tilknytning til havet. Han voksede op på Bornholm fra en slægt af fiskeskippere, er uddannet på navigationsskolen og arbejdede en del år som overstyrmand og kaptajn på skibe, særligt i Grønland og andre dele af Arktis, inden han i 2003 blev ansat i Søfartsstyrelsen, hvor han har været beskæftiget med udarbejdelse af tekniske regler for skibe.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com