Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Sømand skal sælge Aalborg Havn

Søgeord:

20. april 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

233 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Kjartan Ross ny salgschef.

 

Aalborg Havn har ansat 39-årige Kjartan Ross som ny salgschef. Han overtager efter Ole Brøndum, der går på pension efter 12 år hos Aalborg Havn.

 

Claus Holstein, administrerende direktør hos Aalborg Havn:

 

- Vi har ledt efter en proaktiv, beslutningsdygtig og motiverende person, der sammen med de tre account managers kan skaffe nye kunder, men også udvikle samarbejdet med de eksisterende. Og vi mener, at Kjartan Ross er det helt rigtige valg. Vi er overbeviste om, at han med sine kompetencer, gennemslagskraft og personlige profil kan skabe de rette rammer for udvikling af både sit eget og sine medarbejderes salg, siger Claus Holstein.

Udvikling i højsædet

Kjartan Ross har en fortid som besætningsmedlem oh sidenhen uddannet skibschef fra A.P. Møller – Mærsk. Siden 2011 har han været ansat hos MAN Diesel & Turbo i Frederikshavn som sælger, produktansvarlig, forretningsudvikler og senest chef for virksomhedens retrofit- og opgraderingsløsninger. Han er samtidig formand for styregrupperne, det maritime innovationsprojekt BlueINNOship og det maritime innovationsnetværk Green Ship of the Future, og derudover er han bestyrelsesmedlem i det maritime erhvervsnetværk MARsters.

 

Det er meritter, der er brug for i Aalborg Havn, siger Claus Holstein:

 

- Aalborg Havn er lige nu midt i en transformationsproces fra traditionel havn til videns- og udviklingsbaseret virksomhed. Som en del af ledergruppen bliver Kjartan Ross en central del af den udvikling fremadrettet, og vi tror på, han bliver et stort aktiv i den proces, siger direktøren.

Kjartan Ross ser selv frem til de nye udfordringer hos Aalborg Havn.

 

- Aalborg Havn er en særdeles spændende virksomhed. Aalborg Havn er ikke bare en havn, men en moderne virksomhed, der arbejder innovativt og vidensbaseret med forretningsudvikling, produktudvikling og markedsudvikling. Den måde, hvorpå havnen arbejder med drift, idéer og løsninger for at skabe viden og udvikling i erhvervslivet og samfundet generelt, er rigtig interessant. Det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Kjartan Ross.

 

Kjartan Ross tiltræder stillingen som salgschef hos Aalborg Havn Logistik A/S 1. maj 2018.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk