Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Spaniere indtager Hirtshals

Søgeord:

28. december 2015  |  

Læst i alt:

1534 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vikingmar ApS ind i tidligere Rahbek-bygning.

Den spanske fiskevirksomhed Maresmar SL fra Barcelona, en af Spaniens største aktører inden for ferske og levende skaldyr, har oprettet det danske selskab Vikingmar ApS. Det nye selskab lejer sig nu ind i 700 kvadratmeter store produktionslokaler på Jens Munksvej - i den tidligere Rahbek-bygning - på Hirtshals Havn, oplyser Hirtshals Havn.

 

Vikingmar er etableret som omdrejningspunkt for den spanske virksomheds fremtidige aktiviteter i Nordeuropa.
I lokalerne på Hirtshals Havn opbygger Vikingmar et større karsystem med havvand til opbevaring af levende jomfruhummere for eksport til Sydeuropa, Fjernøsten og andre oversøiske destinationer.

Yderligere etablerer Vikingmar kar til opbevaring af hummer, languster, krabber og forskellige typer af bløddyr, som virksomheden transporterer fra Spanien til Hirtshals og videresælge på det tyske og skandinaviske marked. Tanken er, at Vikingmar dagligt vil kunne levere disse specialiteter levende fra Hirtshals til virksomhedens kunder i Nordeuropa.


Siden opstarten for få uger siden har Vikingmar i Hirtshals modtaget ferske eksotiske fisk og levende skaldyr fra Maresmar i Barcelona. Sværdfisk, tun, bonito, blæksprutter, hummer, muslinger, østers og lignende er videresolgt i fersk stand.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com