Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Spansk lufthavn-strejke i vente

Søgeord:

9. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2292 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Medarbejderne hos Swissport i Spanien vil indlede en strejke i morgen. Det vil blandt andet ramme SAS i lufthavnene i Barcelona, Alicante og Valencia.

Medarbejderne hos Swissport i Spanien vil indlede en strejke i morgen. Det vil blandt andet ramme SAS i lufthavnene i Barcelona, Alicante og Valencia.Konflikten mellem handlingselskabet Swissport og den store spanske fagforening Comisiones Obreras er gået helt i hårdknude. Det betyder, at handlingmedarbejderne går i strejke fra lørdag den 10. august. I modsætning til tidligere på sommeren, hvor der var punktstrejker på udvalgte dage og tidspunkter, er der denne gang ikke varslet nogen afslutning på strejken, skriver check-in.dk.

 

Strejkerne forventes at finde sted i Barcelona-El Prat, Alicante og Valencia.

 

Alene i Barcelona-El Prat lufthavnen vil strejken omfatte omkring 900 medarbejdere, hvorfor der forventes store driftsforstyrrelser. Det vil blandt andet gå ud over store selskaber som SAS, Lufthansa, Austrian, Swiss, Emirates, TAP og American Airlines.

SAS flyver fra København, Stockholm og Oslo til både Alicante og Barcelona, mens det kun er Oslo, der er forbundet med Valencia i SAS-rutenettet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com