Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Spar Nord Leasing mander op på Sjælland

Søgeord:

14. september 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1623 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jørn Sørensen får ansvaret for Spar Nord Leasings kunder på Sjælland.

Til oktober er det et år siden, Spar Nord Leasing gik i luften. Med baggrund i stor efterspørgsel fra både nuværende og nye kunder har Spar Nord Leasing valgt at ansætte kundechef Jørn Sørensen. Han får fremadrettet ansvaret for Spar Nord Leasings kunder på Sjælland.

Jørn Sørensen har i mere end 25 år arbejdet med erhvervsfinansiering. Desuden har Jørn Sørensen en fortid som kundechef i det tidligere Spar Nord-ejede Finans Nord, hvor hans fokus lå på leasing til landbrug, transport og entreprenørvirksomhed. Pr. 1. september er Jørn Sørensen atter en del af Spar Nord-holdet, hvor han får ansvaret for Spar Nord Leasings nuværende og nye kunder på Sjælland.

- Jeg glæder mig til at arbejde med kunderne, for jeg kan se, at der i markedet er behov for et leasingselskab, der er klar til at lave skræddersyede løsninger til kunderne med et lokalt afsæt, siger Jørn Sørensen og tilføjer, at hurtige svartider og muligheden for at rykke ud til kunderne er en af styrkerne i Spar Nord Leasing.

På privatfronten er Jørn Sørensen gift og har tre børn - plus et barnebarn. Når tiden tillader det, bruger Jørn Sørensen kræfter på badminton, hvor han spiller i Lolland Falster-serien, ligesom også golf og kanoture fra hjemmet på Møn trækker.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com