Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Specialist fylder 60 år

Søgeord:

6. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2306 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jens Gjerløv: Fra kontrol til rådgivning af transportbranchen.

Jens Gjerløv: Fra kontrol til rådgivning af transportbranchen.Jens Gjerløv, der 11. august fylder 60 år, er i sin erhvervskarriere gået fra at udøve kontrol som ansat ved Politiet, til i stedet, at være rådgiver for transportbranchen.

 

I sin tid ved Politiet var Jens Gjerløv i en periode tilknyttet den såkaldte giftpatrulje. I 1991 skiftede han over til det private erhvervsliv, hvor han blev ansat hos Johs. Rasmussen A/S i Svebølle. Her fik han til opgave, at få den store transportvirksomhed ISO-certificeret.

 

Derefter kom han i gang med at udvikle software, som blev anvendt i forbindelse med transport af farlig gods, og i 1996 blev virksomheden Nestor Consulting oprettet. Virksomheden, der for ti år siden skiftede navn til Gjerløv Consulting, har specialiseret sig i kurser og rådgivning inden for farlig gods.

Jens Gjerløv har været glad for sine tidligere arbejdspladser gennem tiden.

 

- Både som offentlig- og privat ansat havde jeg nogle fantastiske arbejdspladser og nogle rigtig gode kollegaer, der vel har gjort mig til den jeg er i dag.

 

Springet til selvstændig konsulent var dog ikke helt smertefri.

 

- En gang imellem syntes jeg, at der gik for lang tid imellem at telefonen ringede, fortæller Jens Gjerløv.

Højne niveauet

Danmarks Transport-Tidende har spurgt om hans syn på fremtiden i forhold til virksomheden?

 

-Jeg synes det ser fornuftigt ud, og jeg vil gerne være med til at gøre branchen bedre ved, at udvikle arbejdsredskaber til branchen og transportrelevante kurser, der kan være til gavn for såvel chauffører og vognmænd.

Reception

I anledningen af Jens Gjerløvs runde dag afholdes der reception, hvor alle samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, tidligere og nuværende kollegaer inviteres til reception fredag den 9. august kl. 13.00 til 16.00 på adressen Lundegården, Butterupvej 98 i Regstrup.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com