Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

1000 kvadratmeter til pakkedistributør

Søgeord:

7. oktober 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

630 gange

Læses i øjeblikket af:

1

International ejendomsinvestor udlejer sidste del af industriporteføljen i Københavns omegn.

 

EDC Erhverv Poul Erik Bech har netop udlejet den foreløbigt sidste del af Cromwell Property Groups industriportefølje af ejendomme i Hvidovre og Glostrup til transportfirmaet MMA Service, der flyttede ind på Naverland i Glostrup i starten af oktober.

 

MMA Service beskæftiger sig med levering af småpakker på hele Sjælland. Lejeaftalen med Cromwell Property betyder at pakkedistributøren nu råder over en lagerhal på cirka 1.000 kvadratmeter på Naverland 8 i Glostrup.

 

I MMA Service beskriver selskabets administrative leder, Pia Førgaard, lejemålet i Glostrup som et oplagt valg for distributionsvirksomheden:

 

- Vi slog hurtigt til, da vi så lokalerne i Glostrup, da de passede godt til vores behov. Og derfra har processen kun forløbet smidigt i god dialog med både udlejer og EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor vi har kunnet snakke om tingene uden problemer.

Fortsat efterspørgsel

Kenneth Jakobsen, erhvervskonsulent i EDC Erhverv Poul Erik Bech København har stået i spidsen for udlejningen til MMA Service på Naverland 8 i Glostrup. Men det er ikke den eneste udlejning, han har løst på vegne af Cromwell Property Group. De sidste tre måneder har han også stået for fire andre udlejninger på vegne af investeringsselskabet. Bl.a. til Danmad, der er distributør af fødevareprodukter i Danmark, samt tre andre virksomheder på Stamholmen i Hvidovre.

 

Ifølge Kenneth Jakobsen viser de mange hurtige udlejninger, at der fortsat er stor efterspørgsel på industrilokaler.

 

- I både Hvidovre og Glostrup har der været tale om lidt ældre lokaler, som ikke altid er de mest efterspurgte, men det viser stadig, at der er godt gang i markedet, siger han og uddyber:

 

- Men det er klart, at det også har hjulpet udlejningerne på vej med en samarbejdsvillig og imødekommende udlejer, der er kundeorienteret og interesseret i gode langvarige samarbejder med lejerne.

Glostrup og Hvidovre

Thomas Lauritsen er asset manager i Cromwell Property Group Danmark, der er medejer og forvalter af domicilerne i både Glostrup og Hvidovre. Som udlejer sætter han også ord på at være tilfreds med EDC Erhverv Poul Erik Bech måde at løse udlejningerne på.

 

- Det har generelt været nogle meget smidige processer, hvor lejerne er sprunget hurtigt til. Men vi har været meget tilfredse med Kenneths store fleksibilitet og effektivitet, siger han.

 

Cromwell Property Group er et globalt forvaltnings- og investeringsselskab, der ejer, forvalter og investerer i erhvervsejendomme. Selskabet har opereret i Norden siden 2004 og har afdelinger i både København, Stokholm, Malmö og Helsinki.

Cromwell Property Group forvalter ejendomme til en samlet værdi af ca. 4 milliarder euro i Europa.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com