Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

14 nye Iveco Daily til SFT Logistics

Søgeord:

18. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

514 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Årets anden levering af Iveco varebiler.

 

SFT Logistics A/S har netop opgraderet deres vognpark på mere end 100 køretøjer med 14 helt nye Iveco Daily varebiler, der skal køre temperaturfølsomt gods rundt i hele landet.

 

Transportvirksomheden har valgt Iveco flere gange før, og denne leverance er faktisk allerede den anden i indeværende år, da de i starten af året fik leveret 10 Iveco Daily varebiler.

 

Det seneste år har den seks år gamle virksomhed oplevet stor vækst. Hovedparten af leverancerne er fødevarer og medicin, som igennem hele pandemien har været efterspurgt i stor stil. Og netop fødevarer og medicin er ofte temperaturfølsomt gods, og derfor stilles der i høj grad krav til en kvalificeret og rettidig transport. Derfor var driftssikkerhed da også et afgørende parameter, da der skulle vælges nye køretøjer.

- Vi har haft virkelig travlt det seneste år, især efter vi udvidede med en terminal i Fredericia for at kunne servicere vores kunder i Vestdanmark bedre, og derfor har vi nu udvidet vognparken endnu en gang. Der var ingen tvivl om, at det også denne gang skulle være Iveco Daily. Hele vores forretning er baseret på rettidige og professionelle leverancer af temperaturfølsomt gods, og derfor er det helt fundamentalt for os, at vores køretøjer er stærke og har en høj driftssikkerhed. Jeg skal vide, at varebilen kan starte hver gang, siger Sonja Arsovic Christensen, administrerende direktør hos SFT Logistics, og fortsætter:

 

- Vi har samtidig også været rigtig tilfredse med samarbejdet med Iveco og med REA Erhvervsbiler i Slagelse. De har stor forståelse for vores forretning, og for at vores biler skal så hurtigt som muligt ud på vejen igen, hvis der alligevel skulle ske nedbrud eller skader. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk