Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

2 tons medicinsk udstyr til Indien

Søgeord:

11. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

239 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Dimerco understøtter nødtransport.

 

Den taiwanske transportkoncern Dimerco støtter den vitale nødtransport af medicinalprodukter til Indien, der er hårdt ramt af Covid-19.

 

Alexander King og Jeff Chen fra Dimerco-teamet i New York samarbejder med velgørenhedsorganisationen 'Breath for Humanity' med at skaffe og donere næsten 2 tons medicinsk udstyr. Forsyningerne er sendt fra Philadelphia i USA til Bangalore i Indien med samarbejde fra Thomas Jefferson University Hospital, The Islamic Council of North America og Hospital of the University of Pennsylvania.

 

Forsendelsen omfatter 75.000 N95 og åndedrætsværn, over 15.000 PPE-skjolde og over 50 kasser med trakeostomirør.

 

- Da jeg først blev præsenteret for afsenderen, Noor Shaik og hendes organisation, blev jeg straks rørt af hendes passion for at hjælpe Indien. Da vores team i New York har erfaring med at håndtere presserende personlige værnemidler i løbet af pandemien, vidste jeg, at vi ville være i stand til at udnytte vores erfaring og ekspertise til at hjælpe Nors indsats ved at tilbyde vores tjenester gratis. Ved at bruge Dimercos platform er jeg overbevist om, at denne historie kan nå og inspirere andre til at hjælpe hende og hendes organisations initiativ, siger Alexander King fra Dimerco. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk