Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ÅF Transport sælger stor logistikejendom

Søgeord:

12. december 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

478 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Danske Fragtmænd fortsætter som lejere.

 

ÅF Transport har netop solgt sin markante logistik- og lagerejendom på Alstrup Allé 11 - 15 i Hasselager til en lokal investor. Danske Fragtmænd fortsætter som lejer af ejendommen.

 

15. november blev den 15.456 kvadratmeter store logistik- og lagerejendom i Hasselager overdraget til Ejendomsselskabet Vejlevej, der netop har købt den markante ejendom.

 

Anker Olesen er direktør for Ejendomsselskabet Vejlevej, der investerer i lager- og logistikejendomme og holder til på egnen. Han forklarer, at de fandt ejendommen yderst attraktiv af flere grunde:

 

- Industriejendomme har generelt høje afkast sammenlignet med boligudlejningsejendomme. Desuden er det et stort plus, at den ligger i vores eget lokalområde, tæt på motorvejen samt har højloftet lager og mange sluser og porte, hvilket er efterspurgt af mange i markedet, siger han.

Danske Fragtmænd har lejet sig ind i bygningerne siden sidste år og kommer da også til at fortsætte som lejere på adressen. Det fortæller Mads Bjerrum Christensen, der er industrichef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus og har stået i spidsen for salget sammen med Søren Leth Pedersen, partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus:

 

- Danske Fragtmænd underskrev sidste år en flerårig lejekontrakt på adressen. Der er altså tale om en ren investeringsejendom, så udadtil kommer der ikke til at være ændringer, selvom ejendommen er faldet i nye hænder og solgt til en lokal køber, vi kendte i forvejen. /anga.

 

(Denne artikel er også bragt i Transport Tidende nummer 23 - tema lager, logistik, ejendomme og pakhuse).

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com