Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Amerikansk fragtmægler solgt

Søgeord:

16. juli 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

573 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Geodis overtager Velocity Transport.

 

Geodis har indgået aftale om at købe stort set samtlige aktiver i Velocity Freight Transport, Inc., en fragtmæglervirksomhed baseret i Plano, Texas, fra McLane Company, Inc., et datterselskab af Berkshire Hathaway.

 

Med købet af amerikanske Velocity Transport udvider den franske logistikkoncern Geodis selskabets globale fragtmægler-kapacitet.

 

- Med erhvervelsen af Velocity byder vi velkommen til et usædvanligt talentfuldt team af fragtmæglereksperter, der har en dyb forståelse af udfordringerne og mulighederne i nutidens dynamiske logistik- og forsyningskædemiljø, siger Mike Honious, administrerende direktør for Geodis i Amerika.

 

- Af mange grunde passer de perfekt til Geodis. Fælles autentiske kulturer, lidenskabelige kolleger, der ubarmhjertigt er dedikerede til at overgå kundens forventninger. Denne overtagelse vil udvide vores nuværende fragtmæglervirksomhed og sætte os i stand til fortsat at udvide vores kapacitetsløsninger til kunderne, fortsætter han.

Med købet udvides Geodis’ Capacity Solutions-tilbud i Nordamerika på et kritisk tidspunkt, hvor branchen fortsat står over for løbende mangel på chauffører og lastbiler. Købet af Velocity hjælper med at imødekomme det øgede kundebehov for flere transportalternativer for at sikre, at deres forsyningskæder forbliver smidige og effektive.

 

Velocity leverer fragtmæglertjenester, der inkluderer køle- og temperaturstyret fragt, flatbed og LTL-lastbiltransport, intermodal og varevognstransport. Velocitys team forbliver i Plano og udvider Geodis’ operationer i Dallas-Fort Worth området, hvor det i øjeblikket beskæftiger op til 3.500 medarbejdere.

 

- Velocity startede med visionen om at blive det første valg inden for fragtmægling med et ry bygget på vores principielle tilgang og servicekvalitet, siger John Lower, vicepræsident hos Velocity.

- Dette nye kapitel med Geodis giver os mulighed for at bygge videre på vores succes og muliggøre yderligere vækstmuligheder. Ved at kombinere vores ressourcer med Geodis’ virkelig ekspansive rækkevidde, vil vi i sidste ende være i stand til at give vores kunder et bredere udvalg af tjenester over hele Amerika og kloden, siger han.

 

Selskaberne har valgt ikke at offentlige aftalevilkårene. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk