Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Arvato udvider i Polen

Søgeord:

30. november 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

242 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Øger samarbejdet med H&M koncernen.

 

Arvato Supply Chain Solutions og H&M Group lagde for nylig hjørnestenen til udvidelsen af distributionscentret i Stryków, Polen. De to partnere, som har arbejdet sammen i Polen siden 2018, forlænger deres samarbejde i Polen med flere år. Udvidelsesprojektet er nødvendigt for yderligere at styrke en fleksibel kapacitetsstruktur med hurtige processtrømme inden for logistikregionen Østeuropa, lyder det.

 

Lagerstørrelsen vil blive udvidet fra 40.000 til 55.000 kvadratmeter i april 2022, hvilket øger den årlige udgående kapacitet med omkring 30 procent. I øjeblikket forsynes onlinekunder i Polen, Tjekkiet, Ungarn, Bulgarien og Slovakiet fra Stryków.

 

- Vi er meget glade for at fortsætte vores tillidsfulde partnerskab med H&M Group, siger Lidia Ratajczak-Kluck, administrerende direktør for Arvato Supply Chain Solutions i Polen.

Kontraktforlængelsen markerer også starten på udvidelser af Strykóws distributionscenter, der er planlagt til at stå færdigt om omkring seks måneder. Logistikcentret får et samlet lagerareal på 75.000 kvadratmeter fordelt på to plan inklusive mezzaninen. Yderligere byggeri vil snart følge med færdiggørelsen af højlageret og udvidelsen af transportørsystemet for at udvide det til en samlet længde på over 3,5 kilometer. Transportøren er en del af den infrastruktur, der skal til for at tilbyde automatiserede processer inden for e-handelslogistik, som også omfatter specielle sorteringssystemer, selvkørende industrilastbiler, dynamisk lageropfyldning og det moderne ERP-system SAP S4/HANA. Med udvidelsen af logistikcentret i Stryków skaber Arvato Supply Chain Solutions også nye arbejdspladser.

 

- Når den fulde drift begynder, planlægger vi at have op til 450 ansatte og i spidsbelastningsperioder omkring 1.350 mennesker, siger Lidia Ratajczak-Kluck og kvantificerer behovet.

- Hastighed og fleksibilitet i forsyningskæden er vigtig, og denne udvidelse vil bidrage til at styrke vores kundetilbud, siger Michael Schulz, regional logistics manager i Østeuropa hos H&M Group.

 

- Med en partner som Arvato Supply Chain Solutions er vi grundlæggende godt positioneret til også i fremtiden at imødekomme kravene fra vores voksende østeuropæiske kundebase. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk