Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Arvato udvider store lagre

Søgeord:

1. august 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

208 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Store investeringer i automatisering.

 

Det tyske logistikejendomsudviklingsselskab Arvato Supply Chain Solutions ekspanderer yderligere med betragtelige investeringer i intelligent automatiseringsteknologi.

 

En ny hal med et af de største AutoStore-lagersystemer i Europa blev for nylig sat i drift i Dortmund, og nu sigter virksomheden på at udvide deres lager i den industrielle kerne af Dorsten/Marl. Denne placering er i øjeblikket det kommercielle knudepunkt for seks kunder fra mode- og livsstilsbranchen. I 2023 vil et nyt lager på 16.000 kvadratmeter være etableret og udstyret med et yderst dynamisk shuttlesystem. Investeringen i denne teknologi er i det større tocifrede million euro-område, lyder det.

 

- Vi traf beslutningen om tidlig udvidelse på vores lokationer i Dortmund og Dorsten, ikke kun på grund af det fortsatte boom i e-handel, men også som en foranstaltning til at modvirke stigende personaleomkostninger, forklarer Axel Mayer, præsident for Lifestyle Fashion & Sports hos Arvato Supply Chain Løsninger.

- Hurtigt stigende materialeomkostninger, leveringsflaskehalse og stigende gennemløbstider for teknisk udstyr har været et afgørende incitament til at forbedre vores automatisering.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk