Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

B+S udvider i Bremen

Søgeord:

1. april 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

524 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Nye faciliteter i Bremen Central Freight Terminal.

 

Den tyske udbyder af logistikløsninger B+S GmbH Logistik und Dienstleistungen udvider tilstedeværelsen i Nordtyskland med 30.000 kvadratmeter nyt logistikcenter etableret af Goodman.

 

De nye faciliteter etableres i Bremen Central Freight Terminal (GVZ).

 

Stefan Brinkmann, managing director hos B+S:

 

- Vores tidligere samarbejder med Goodman ved Moorburger Bogen og Eppertshauen gjorde holdet til det oplagte valg, da vi skulle udvide vores forretning i Bremen. Vi har værdsat den hastighed og fleksibilitet, de har givet os igennem mange års samarbejde. Den nye ejendom styrker vores tilstedeværelse i det nordlige Tyskland og komplementerer perfekt vores lokation i Hamborg, siger han.

 

Christof Prange, leder af forretningsudvikling hos Goodman:

 

- Vi kigger altid ud i fremtiden og stræber efter proaktivt at købe og udvikle ejendomme på førsteklasses lokationer, hvor vores kunder ville have lyst til at være. Det kan være en stor udfordring i Tyskland på grund af manglen på tilgængelige områder. Det er derfor, vi ikke blot overvejer grønne områder, men også udvikler vores ekspertise inden for komplekse ombygninger i brune områder, der efterspørges af kunder som B+S Logistik. Bremen er en vigtig logistiklokation, hvor vi tidligere har udviklet 160.000 kvadratmeter logistikfaciliteter for Daimler, BLG og Mdexx, siger Christof Prange.

B+S beskæftiger over 650 medarbejdere og driver 12 lokationer i Tyskland på i alt 300.000 kvadratmeter. Selskabet udbyder en lang række logistikservices – herunder varehuslogistik og e-handel fulfillment.

 

Den første sten til de nye faciliteter lægges 28. marts. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk