Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Bæredygtige leverancer er en konkurrencefordel

Søgeord:

19. september 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

113 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Miljøspørgsmål er stadigt vigtigere for forbrugerne.

 

Ny undersøgelse fra Descartes viser, at bæredygtige leverancer er en konkurrencefordel, og kun 38 procent mener, at e-handlen lever op til forventningerne til bæredygtige leveringsalternativer. Hvad gør e-handelen så for at håndtere bæredygtighed?

 

Ikke tilstrækkeligt ifølge en ny undersøgelse, som er gennemført på vegne af Descartes, der er systemleverandør med løsninger inden for toldbehandling, ruteoptimering og transport management.

 

Undersøgelsen ’Retailers: Sustainability is Not a Challenge, It’s An Opportunity’, gennemført af SAPIO Research på vegne af Descartes, har undersøgt forbrugernes opfattelse af, hvor godt e-handelen opfylder forventningerne til bæredygtige leverancer. Interviews med 8.013 forbrugere i ni europæiske lande, USA og Canada giver værdifuld indsigt i, hvor afgørende spørgsmålet om bæredygtighed er i købs- og leveringsbeslutninger.

- Den fejl, mange inden for e-handel gør, er at de betragter bæredygtige hjemmeleveringer som endnu en udfordring fra forbrugerne i stedet for at se det som en mulighed for at tage vigtige markedsandele, reducere leveringsomkostninger og miljøpåvirkning. Undersøgelsen viser, at mange forbrugere foretrækker leverandører, der tilbyder miljøvenlige leveringsalternativer for at reducere miljøpåvirkningen og samtidig reducere leveringsomkostningerne, siger EVP, Industry & Services hos Descartes, Chris Jones.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk