Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

BHS: Flot 2018-regnskab

Søgeord:

15. maj 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

993 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tjente 8,9 mio. kr. efter skat. 

 

BHS Logistics A/S har offentliggjort selskabets regnskab for 2018. 

 

Sidste år tjente koncernen 8,9 mio. kr. efter skat, mens omsætningen steg med 22,2 mio. kr. og rundede 530 mio. kr. Egenkapitalen lyder på 57,7 mio. kr. 

 

- Vi har opnået et tilfredsstillende resultat i et konkurrencepræget transportmarked. Vi har opnået vores resultater gennem en målrettet indsats for at sikre os i forhold til fremtidige transportkrav. Resultatet er i den grad muliggjort af en fantastisk holdindsats i BHS Logistics, hvor medarbejderne har udført en formidabel indsats i hverdagen, hvor alle sætter en ære i at gøre en forskel for vores kunder, siger administrerende direktør i BHS Logistics, Morten Studsgaard og fortsætter: 

 

- I løbet af året har vi også fokuseret yderligere på vores miljøtiltag, herunder blandt andet uddannelse af vores chauffører i at køre miljørigtigt til gavn for både miljøet og materiellet.Vores landsdækkende position er styrket yderligere ved etablering af et kontor i Odense, og så er det glædeligt at se, at vi i 2018 for alvor har cementeret vores position som Danmarks førende transportør af pharma, siger Morten Studsgaard. 

BHS Logistics beskæftiger 231 medarbejdere på fire lokationer i Rønne, København, Odense og Aarhus. 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk