Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Biltema bygger kæmpelager

Søgeord:

14. juni 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1662 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Vil fordoble antallet af varehuse i Danmark over de næste seks år.

 

Biltema har taget første spadestik til et nyt kæmpelager i svenske Halmstad, hvorfra der skal sendes varer til alle varehuse i Skandinavien.

 

Formålet er at sætte fut under væksten og nå ambitionen om at fordoble antallet af varehuse i Danmark i løbet af seks år, lyder det.

 

- Det nye lager bliver 85.000 kvadratmeter, og med det vil vi samlet have et lagerområde på over 350.000 kvadratmeter. I byggeriet har vi sørget for at være så miljøvenlige som muligt, hvilket både ses i valg af byggemateriale og fremover kan det også ses i den måde, vi transporterer varer på, siger Bjarne Sandberg, administrerende direktør for Biltema Logistics.

 

Ifølge Jacob Borring Møller, direktør i Biltema Danmark, er ekspansionsplanerne – der begynder med det nye lager – godt nyt for prisbevidste danskere.

- Vores vision er, at alle skal have råd til ordentligt udstyr til boligen og fritidsaktiviteter – uden at gå på kompromis med kvaliteten. De seneste års fremgang tyder på, at danskerne kan lide det koncept, og derfor er vi glade for at kunne udbrede det yderligere i landet. Dertil er det jo helt essentielt, at vores centrallager også i fremtiden kan præstere superskarpe leveringer, siger Jacob Borring Møller og fortsætter:

 

- Vi har lige leveret det bedste resultat i Danmark nogensinde, så det er klart, at vi er glade, når vi kan se frem til dobbelt så mange varehuse i Danmark i de kommende år, siger Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema Danmark.

Ifølge Biltema ligger det endnu ikke fast, hvor de nye varehuse skal placeres, men selskabet oplyser, at byggeriet af de to førstkommende i Roskilde og Hjørring forventes at stå færdigt i henholdsvis efteråret 2019 og foråret 2020.

 

Halmstad-lageret forventes at stå klar i 2021. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk