Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water breder sig i Sydamerika

Søgeord:

11. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

397 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Åbner kontor i Guyana.

 

Blue Water har de seneste år været involveret i projekter i det nordøstlige Sydamerika, og nu kommer der endnu mere fokus på området, i kraft af at virksomheden åbner eget kontor i Guyana.

 

Det skriver Blue Water i selskabets nyhedsbrev.

 

- Vi kan konstatere, at aktiviteterne inden for olie- og gasindustrien i denne region er opadgående og vil være det de kommende år, og derfor har vi fundet det naturligt at øge vores fokus på området. Det matcher vores strategi om at have et stærkt globalt setup med kontorer på industriens nøglelokationer, så vi kan være tæt på kunderne og dermed servicere dem på bedste vis, siger Thomas Bek, Global Director for Energy & Projects i Blue Water.

Guyana og det nordøstlige Sydamerika er ikke nye områder for Blue Water, som allerede har opbygget egne erfaringer og et solidt netværk i området gennem deltagelse i forskellige energi- og projektrelaterede transport- og logistikprojekter for firmaer som ExxonMobil og Saipem.

 

- Vi er stolte af vores præstation og det, at vi er i stand til at levere unikke løsninger til de forskellige projekter, som alle fordrer stærk ekspertise. Et er at være i stand til at lave internationale transporter – noget andet er at have konkret kendskab til forholdene i de lande, vi opererer i. Det kan have afgørende betydning for succes, at vi er godt forberedt på opgaven, så vi ikke risikerer forsinkelser, fordi der for eksempel ikke er styr på toldbestemmelserne, siger Brent Patterson, der er Blue Waters Regional Director for Energy & Projects Americas.

Blue Water Guyana flytter allerede store godsmængder ind til Guyana og vil nu udvide udbuddet af serviceydelser til også at omfatte shorebase, fortoldning, pakhus-services, kørsel, laydown management, sværgods og løfteoperationer for energi -og projektrelaterede projekter til og fra Georgetown.

- Mange af vores kunder opererer mange steder i verden, og det er afgørende for vores service, at vi er i stand til at levere de transport- og logistikmæssige ydelser, som kunderne efterspørger - og der hvor de efterspørger det. Så vi tilpasser og styrker løbende vores setup, og det har derfor stor betydning for vores tilgang af ordrer, at vi er i stand til at tilføre værdi til kundernes projekter, siger Brent Patterson.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com