Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Blue Water opruster i Mellemøsten

Søgeord:

13. januar 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

227 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Transportkoncernen etablerer energirelaterede kontorer i Irak og Saudi Arabien.

 

Blue Waters Energi Division har de seneste år udviklet sig meget positivt – både i forhold til aktivitetsniveau og udvidelse af lokationer. For at styrke den globale position yderligere opruster Blue Water med åbning af to kontorer i Mellemøsten; Irak og Saudi Arabien. Dette for at understrege og styrke målsætningen om at servicere kunderne på tværs af forretningen med regional og lokal tilstedeværelse, lyder det.

 

- Vi ønsker at udvide vores globale tilstedeværelse for at kunne servicere nuværende og kommende kunder på den bedst mulige måde. Vores kunder i energisegmentet opererer internationalt, og det er derfor et strategisk mål for os, at vi løbende udvikler vores organisation for at kunne leve op til efterspørgslen og forventningerne i markedet, siger Thomas Bek, der er global direktør for Energy & Projects i Blue Water.

Traditionelt har energisektoren i Mellemøsten været fokuseret omkring olie- og gasproduktion, hvilket også i fremtiden vil være dominerende aktiviteter. Men der vil ligeledes blive investeret kraftigt i vedvarende energi, som er et område, hvor Blue Water siden 90’erne har været stærkt involveret i levering af transport og logistikløsninger.

 

- Vi ser betydelige synergier mellem olie/gas-sektoren og renewables-sektoren, da en del af de selskaber, der traditionelt opererer i olie/gas, viser interesse for at involvere sig inden for vedvarende energi. Internt i Blue Water har vi derfor også de seneste år samlet vores eksperter inden for de to sektorer i én Division – Energy & Projects. På den måde understøtter vi kundernes behov mere effektivt ved at trække på vores samlede erfaringer og kompetencer i Blue Water, siger Thomas Bek.

Nye kontorer styrker lokale services

Blue Water har været aktiv i Mellemøsten siden midten af 80’erne og har i dag flere kontorer i området. Kontorerne arbejder bredt inden for de forskellige forretningsområder, men der er især fokus på energisektoren og projekttransporter, hvor firmaet har opbygget stor erfaring med komplette project management-opgaver. Disse aktiviteter styres fra Dubai, med den regionale direktør Peter Ehrhorn i spidsen.

 

- Med de nye lokationer opnår vi en betydelig bedre position for at kunne levere lokal service i regionen baseret på vores internationale erfaringer – også inden for vind- og solenergi, hvor vi oplever stigende efterspørgsel på logistikleverandører, der kan fremvise erfaringer og løsninger, der passer til de lokale forhold, siger Peter Ehrhorn, der forventer yderligere ekspansion i Mellemøsten for Blue Water i 2022.

Blue Water har på verdensplan over 60 kontorer og har inden for Energy & Project i 2021 udvidet med tre kontorer i Australien. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk